PRAKTIJK: 074-2911828

De praktijk

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Elk lid van ons team heeft specifieke taken en kwaliteiten. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. Onze grootste zorg is de gezondheid en conditie van uw gebit. Bij goede zorg en aandacht voor uw gebit staat kwaliteit voorop. Daarom besteden wij veel aandacht aan zorgvuldige informatie en goede service aan u. Goede behandelingen, materialen en administratie zijn hierbij essentieel. Wij hanteren daarvoor procedures die gebaseerd zijn op richtlijnen van de beroepsvereniging en wetenschappelijke verenigingen in de mondzorg. Een goede klachtenbehandeling hoort daar ook bij.

Onze praktijk werkt aan het op peil houden van de kwaliteit. Binnen de tandheelkunde zijn diverse kwaliteitsbevorderende activiteiten beschikbaar. Onze praktijk besteedt hier tijd en aandacht aan.

In onze praktijk is elke donderdag een mondhygiëniste aanwezig. Zij is er om u allerlei tips te geven over de mondhygiëne en de daarbij behorende producten. 

Uw mening stellen wij buitengewoon op prijs. Heeft u suggesties hoe we u beter van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we goede kwaliteit blijven leveren.

Wist u dat alle reguliere tandartsbehandelingen, met uitzondering van orthodontie, voor kinderen tot 18 jaar gratis zijn? Ongeacht waar u verzekerd bent!

Voor iedereen vanaf 18 jaar met een tandartsverzekering geldt dat uw ziektekostenverzekeraar tot een bepaalde hoogte tandheelkundige behandelingen vergoedt. We raden u aan bij uw ziektekostenverzekeraar te informeren naar de mogelijke vergoedingen.